Cautare

1938 de rezultate pentru "tanase marin str spiru haret ne 9" (4.53 secunde)
Gabriel de 34 de ani din Bucuresti, a condus un troleibuz marca Ikarus, pe Calea Mosilor dinspre str. ... Ilfov, a condus un autoturism marca Ikarus, pe str. ... Dupa ce a trecut de str. ... Cand a ajuns in apropiere cu str.
Chitilei dinspre oras Chitila catre Str. ... Cand a ajuns la intersectia cu Str. ... Chitilei dinspre Str. ... Din impact autoutilitara marca Mercedes Benz Actros a fost proiectata intr-un autoturism marca Skoda Fabia, oprita la intersectie, aceasta fiind proiectata intr-un microbuz marca Iveco care se afla oprit la intersectia Str.
Ilfov, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str. ... Oltenitei catre str. ... Oltenitei dinspre str. ... Leonard de 22 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca BMW pe Calea Giulesti, dinspre str.
La data de 12.10.2010, in jurul orelor 16.00, a patruns intr-o locuinta din str. ... La data de 06.12.2010, in jurul orelor 17.00, a patruns intr-un imobil din str.
La data de 16 mai 2011, in jurul orei 17.30, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 9 Politie l-au depistat pe S.
ALIN de 25 de ani din Bucuresti, a condus o motocicleta marca Suzuki, pe str. ... CONSTANTIN de 54 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe Str. Ramnicu Valcea dinspre Str. Ramnicu Sarat catre Str.
La data de 9 iulie 2011, in jurul orei 11:00, G. ... Mihaela si a unui copil de 9 luni, care au ramas internati la spital si ranirea usoara a altor trei minori, cu varste cuprinse intre 2 si 5 ani si a lui T.
La data de 1 septembrie 2011, in jurul orei 15:20, Sectia 5 Politie a fost sesizata prin Dispeceratului 112 cu privire la faptul ca la intersectia str. Jiului cu str. ... Acesta a declarat verbal ca, in timp ce se afla intr-o benzinarie situata in str.
Sorin de 35 de ani, din Bucuresti, a condus un moped pe Calea Giulesti, dinspre str. Rasodnitei către str. ... Paul de 32 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism Opel Astra pe str. ... Nicolae Grigorescu catre str.
Timisoara, dinspre str. ... Colentina, dinspre comuna Voluntari către str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... Colentina, dinspre str.
La data de 05.10.2011, in jurul orei 02.00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe str. ... La data de 05.10.2011, in jurul orei 00.30, politisti din cadrul Sectiei 19 Politie, au observat un autoturism marca Opel Tigra, care se deplasa pe str.
Aviatorilor - str. ... Ionescu Sisesti - str. ... - DN1 - str. ... Stematin - Aleea Privighetorilor - str. Erou Iancu Nicolae - sos.
Barbu Vacarescu spre str. Ramuri Tei - str. Vidin - str. ... Dacia si pe str. Polona. • Pe aici ar fi trebuit sa circulam intr-un singur sens incepand de saptamana aceasta, insa schimbarea va fi introdusa abia de la inceputul lunii viitoare, a anuntat Administratia Strazilor.
Documentatia pentru reinnoirea contractului incheiat in anul 2013 se depune la Directia Utilitati Publice Sector 3 din Str. ... 9, 19, 20. ... str. ... 3-5, Str. ... 32, str.
Leontin Salajan, un fost ofiter care locuieste in Zalau si care a activat in Ministerul Apararii Nationale si in Ministerul de Interne, a intentat doua procese actualului si fostului procuror general al Romaniei, Ilie Botos si Joita Tanase.
Scriitorul Stelian Tanase participa la targul Piata Taraneasca din curtea MTR. ... Mozart, sonatele de pian, Gary Husband and friends, cu muzica bizantina - Romanian Bizantine Liturgy, Bob Stewart, Jacqueline Boyer si Francois Lubiana, dar si CD-uri cu muzica clasica, ne-a spus Stelian Tanase.
- Mos Gerila, Mos Gerila, nu ne-aduce daruri multe, nu ne-aduce daruri multe. ... Sandu Tanase Chiru: ... Sandu Tanase Chiru:
Curiozitatea ne-a fost satisfacuta: doi consilieri de la Eforie, care si-au dat demisia din PNL in urma cu cateva luni, un fost director de la Mangalia, un tanar pe nume Cristian Tanase, despre care ne aducem aminte, vag, cum a urcat el al o tribuna si a rostit:
Tanase Cristian - vicepresedinte, un arhitect fara lucrari, care traieste din meditatii, alungat din PNL de catre Victor Manea. Dl.Tanase are profunde probleme sentimentale, motiv pentru care este un obisnuit al site-urilor matrimoniale, unde poate fi gasit sub pseudonimul Crenvustila;
Formula guvernamentala prezentata de Lucian Croitoru reprezinta un Guvern PD-L, minoritar, format din persoane care s-au compromis deja prin faptul ca au intrat in acest joc neserios, de-a guvernarea, a declarat analistul politic Stelian Tanase.
google-analytics.com